Selecteer de taal

Ben je op zoek naar meer structuur in het beheer van je gegevens? Deze website bestrijkt een groot gebied met desktop- en online toepassingen.
De nadruk ligt op databeheer, Excel en finance.

Fietsen

climbs 06 beklimmingen

 

Is je favoriete bezigheid fietsen? En ben je het type van meten = weten? Dan ben je hier op de juiste plek.

Nederland is voornamelijk een vlak land. Voor de afwisseling zijn er enkele gebieden, waar je de heuvels in kunt. Enkele prima websites bespreken we in het artikel Bronnen en verwijzingen. Met de gegevens bij de hand zijn alle heuvels in Nederland op een rijtje gezet. En de Top 25 lijstjes maken het uitzoeken van een uitdagende tocht een stuk makkelijker!

Voor de liefhebbers van Strava, Ride with GPS, Komoot en tal van andere apps is er een uitleg van de opbouw van een GPX bestand. Afgerond met een instructie hoe je GPX gegevens kunt bewerken in Excel.

Finance

Verdiep je vaardigheden op boekhoudgebied door beter administreren, rapporteren en interpreteren.

Administraties worden traditioneel gedraaid op een lokale PC of een server. De cloud is in opmars en administraties volgen dat pad. Tussen alle abonnementsvormen vonden we een juweel van een open source pakket: FrontAccounting. De opzet is simpel, maar de mogelijkheden zijn groots. Alles speelt zich af in een wijde omgeving, want het programma benut de volle breedte van het beeldscherm. Gratis te downloaden via www.frontaccounting.org . De Nederlandse vertaling is door ons aangepast.

Excel

Maak kennis met de omvangrijke mogelijkheden van Excel.

Data

Duik in de wereld van databeheer en laat je meevoeren in technieken voor invoerformulieren en rapportages.

Add comment